Europejska administracja zintegrowana w służbie wspólnoty - Kohtamäki, Natalia (Prawo administracyjne w służbie jednostki i wspólnoty, 2022)
Tekst powstał w ramach projektu badawczego finansowanego przez NCN pt. „The Legal Challenges of Innovative Public Governance” (nr 2018/30/M/HS5/00296).