Innowacje kreujące nowe wartości w transporcie samochodowym - Sosnowski, Jarosław; Nowakowski, Łukasz (Lodz University Press, 2020)
W publikacji poruszono najbardziej aktualne kwestie dotyczące rozwoju branży transportowej. Przedstawiono w niej obszary związane z zarządzaniem oraz nowościami technologicznymi. Książka jest adresowana do osób zainteresowanych funkcjonowaniem i rolą transportu drogowego we współczesnej gospodarce, a w szczególności do studentów takich kierunków, jak logistyka i transport oraz pracowników sektora usług TSL (transport – spedycja – logistyka).