História protiepidemických opatrení štátu a súčasný ústavnoprávny pohľad na povinnosť očkovania (potreba zmeny metodologického prístupu?) - Hodas, Milan (Zagadnienia prawa konstytucyjnego: Księga jubileuszowa dedykowana Profesorowi Krzysztofowi Skotnickiemu w siedemdziesiątą rocznicę urodzin. Tom 2, 2023)
Tento príspevok vznikol v rámci projektu APVV-19-0090 „Právna metodológia pre dobu právneho pluralizmu”.