Zariski multiplicity conjecture in families of non-degenerate singularities - Brzostowski, Szymon; Krasiński, Tadeusz; Oleksik, Grzegorz (Analitic and Algebraic Geometry 4, 2022)
Podajemy nowy, elementarny dowód hipotezy o krotności Zariskiego w μ-constant rodzinach niezdegenerowanych osobliwości.